Danmarks Underholdningsorkester feat. NOAH & Sinne Eeg (Nat King Cole Tribute)

Underholdningsorkestrets identitet som samlende kulturinstitution gennem 75 år er et stærkt brand med et enormt publikum. Udover et enestående kunstnerisk niveau er orkestret kendetegnet ved nysgerrighed, mod og evig lyst til at udfordre grænserne for, hvad et professionelt sammenspillet orkester kan og skal.

Danmarks Underholdningsorkester er klar til at starte Come2Live 2019 med et brag af en koncert, der blander klassisk musik med nutidens største hits.

Underholdningsorkesteret gæstes af pop-sensationen NOAH og jazz-sangerinden Sinne Eeg, der optræder med Nat King Cole Tribute. Disse synergier vil være med til at skabe en fantastisk start på Come2Live 2019!

Sinne Eeg starter festen kl. 17.30, og NOAH følger stærkt efter kl. 18.30.

NOAH – Over Byen

Sinne Eeg – Hours of Ours

køb billet

Danmarks Underholdnings-orkester feat. Caroline Henderson m.fl.

Underholdningsorkestrets identitet som samlende kulturinstitution gennem 75 år er et stærkt brand med et enormt publikum.

Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af David Firman er klar til at starte Come2Live 2019 med et brag af en koncert, der blander klassisk musik med nutidens største hits.

Underholdningsorkesteret gæstes af flere danske artister – blandt andre den exceptionelle Caroline Henderson. Disse synergier vil være med til at skabe en fantastisk start på Come2Live 2019!

Caroline Henderson – Made in Europe