24. JUNI

FRIJSENBORG SLOT

Fredag den 24. juni kl. 14.30-23.30

Pøt Møllevej 15, 8450 Hammel

275-1475 DKK

Come2Live kommer til Frijsenborg Slot i 2022

Glæd dig til dans og fællessang, når Come2Live Slotskoncert atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark. Her kan du under åben himmel opleve det fedeste musikprogram, den lækreste mad og den dejligste stemning, når Come2Live Slotskoncert rykker ind i slotshaven. Se programmet herunder. Gå ikke glip af en fantastisk dag på Frijsenborg Slot.

En lille historie om Frijsenborg Slot

Frijsenborg Slot blev bygget i 1693, hvor slottets interesse for land- og skovbrug også stammer fra. Med indførelsen af Grundloven i 1849 omlagde den daværende lensgreve slottet til et på det tidspunkt moderne landbrug, og siden da har slottet fulgt med tiden og er i dag blevet en virksomhed med fokus på bæredygtig land- og skovbrug samt planteskole.

På Frijsenborg går man op i at drive landbrug på dyrevenlig måde. Og du kender måske brandet fra deres bæredygtige herregårdskyllinger, der sælges med dyrevelfærdsmærke under COOP.

Slottet har foruden landbrug også en stor kulturel historie – H.C. Andersen, Grundtvig, Karen Blixen og flere andre kulturpersonligheder har alle haft tilknytning til slottet i løbet af dets 300 år gamle historie.

Slottet ligger naturskønt i Østjylland tæt på Hammel, omringet af skov, og er det er derfor en helt unik oplevelse, når vi forvandler slotsparken til koncertplads for en dag. Med udsigt til det smukke slot – naturligvis.

Læs mere om Frijsenborg Slot her.

Frijsenborg Slot omringet af skov og marker.

Program:

JACOB DINESEN

MADS LANGER

BARBARA MOLEKO

FOLKE KLUBBEN

MATHILDE FALCH

Come2Live kommer forbi:

GRAM SLOT
10 JUNI

LUNDSGAARD GODS
18 JUNI

FRIJSENBORG SLOT
24 JUNI

LEDREBORG SLOT
13 AUGUST

GAARDBOGAARD GODS
27 AUGUST

For mere info kontakt os her

FØLG OS