Frijsenborg Program

Hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, er stadig et af de helt stærke indslag på musikscener landet over. Sannes karriere går helt tilbage til 1973, og erfaringen taler for sig selv; i bredstående og med stort hår, cowboystøvler og læderbukser forstår hun at levere varen gang på gang med hits som “Kærligheden Kalder”, “Hvis Du Forstod” og “Taxa”.

Powerhuset med det genkendelige navn, Barbara Moleko, debuterede i 2012 som featuring på L.O.C-nummeret ”Helt Min Egen” og efter heftig medvind udgav hun allerede året efter albummet ”Lykken Er…”. Barbara har sidenhen manifesteret sit navn i adskillige udsolgte live-shows, musicals og deltagelse i Toppen af Poppen. Sidste år udgav hun singlen “Volume”, og hun arbejder netop nu på endnu mere musik.

Det er ikke uden grund, at Lis Sørensen sidste år modtog æresprisen ved Danish Music Awards. Lis er en af Danmarks mest betydningsfulde sangerinder gennem tiden, og hendes imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier. Sidste år turnerede hun det meste af landet rundt med Sanne og Anne, og til foråret tager hun på turné igen. Der er ingen tvivl: Lis Sørensen er i topform.

Aura Dione er ikke til at komme udenom i det danske lydbillede med sin alenlange liste af radiohits, der blandt andet tæller ”Geronimo”, ”I Will Love You Monday” og ”In Love With The World”. I 2009 udgav hun debutalbummet ”Columbine”, der også storhittede i Tyskland. Det er sidenhen blevet til yderligere to albums fyldt med hits. Aura er energisk og har sin helt egen lyd, der blander country, pop og power.

Sko/Torp er et velkendt navn på den danske musikscene, og siden 1990 har de turneret kongeriget rundt efter udgivelsen af ”On A Long Lonely Night”, der dengang satte rekord som det bedst sælgende danske debutalbum. I 2018 udgav de deres syvende og seneste album, #skotorp7, og i år kan bandet fejre 30-års jubilæum.

21-årige AMEA fra Thorsø er blevet omtalt som “et spirende stjernefrø”, “den danske Beyoncé” og “artister vi skal holde øje med i 2020”. Hun udgav sin første single i 2014, og hun har sidenhen høstet 5 stjerner i Gaffa, og er blevet hædret i P3’s Karrierekanonen. AMEA, som skriver sine egne sange, er en frisk cocktail af soul, pop og R&B, og den unge kunstner har mere end rigeligt at byde på.

De to P4-værter og DJ’s, Milling & Molbech, har skabt et helt særligt setup, de kalder ”Let’s Groove”. Akkompagneret af Jan Glæsel og et 15 mand stort orkester, disker de op med et helt unikt live-show om bandet EARTH, WIND & FIRE. Let’s Groove tager dig på en festlig rejse bagom bandet og giver dig et groovy genhør med hits som “September”, “Boogie Wonderland” og alle de andre, man bare ikke kan sidde stille til.