10. JUNI

GRAM SLOT

Fredag den 10. juni kl. 14.30-23.30

275-1475 DKK

Come2Live kommer til Gram Slot i 2022

Glæd dig til dans og fællessang, når Come2Live Slotskoncert atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark.

Her kan du under åben himmel opleve det fedeste musikprogram, den lækreste mad og den dejligste stemning, når Come2Live Slotskoncert rykker ind i slotshaven.

Se programmet herunder. Gå ikke glip af en fantastisk dag på Gram Slot.

En lille historie om Gram Slot

Historien om Gram Slot kan føres helt tilbage til 1231, og slottet er dermed et af de ældste herregårde, vi har i landet. I dag er det Danmarks største økologiske landbrug med eget brand af produkter, der sælges i dagligvareforretninger over hele landet

Gram Slots bygninger udgøres af tre fløje, der er bygget over tre århundreder; 1400-, 1500- og 1600-tallet. Slottet har dermed arkitektoniske træk fra middelalder, renæssance og barok og står som et strålende eksempel på dansk herregårdsbyggeri gennem tiden.

Naturen omkring Gram Slot består af Gram Å, slotssøen, den imponerende slotspark, Storskoven og marker, så langt øjet rækker. Her er der plads til udfoldelse, uanset om man er til jagt, fiskeri, vandre- og kanoture – eller vores fantastiske Come2Live Slotskoncert.

Læs mere om Gram Slot her.

Gram Slot, Gram Å, slotssøen og den imponerende slotspark.

Program:

JACOB DINESEN

MADS LANGER

BARBARA MOLEKO

FOLKE KLUBBEN

MATHILDE FALCH

Come2Live kommer forbi:

GRAM SLOT
10 JUNI

LUNDSGAARD GODS
18 JUNI

FRIJSENBORG SLOT
24 JUNI

LEDREBORG SLOT
13 AUGUST

GAARDBOGAARD GODS
27 AUGUST

For mere info kontakt os her

FØLG OS