13. AUGUST

LEDREBORG SLOT

Lørdag den 13. august kl. 14.30-23.30

Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre

275-1475 DKK

Come2Live kommer til Ledreborg Slot i 2022

Glæd dig til dans og fællessang, når Come2Live Slotskoncert atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark. Her kan du under åben himmel opleve det fedeste musikprogram, den lækreste mad og den dejligste stemning, når Come2Live Slotskoncert rykker ind i slotshaven. Se programmet herunder. Gå ikke glip af en fantastisk dag på Ledreborg Slot.

En lille historie om Ledreborg Slot

Ledreborg Slot, som ligger 12 km fra Roskilde, blev bygget i 1740-45 af Lensgreve Johan Ludvig Holstein-Ledreborg i karakteristisk rokokostil. Førstesalen i hovedbygningen er holdt, osm det oprindeligt stod,, og slottet er derfor i dag et af Danmarks fineste eksempler på det 18. århundredes bygnings- og landskabsarkitektur.

Trods sine næsten 300 år er der stadig liv og masser af aktiviteter på slottet, der rummer faciliteter til møder, konferencer og andre arrangementer – store som små, herunder golfbane, klatrepark og svævebane.

Ledreborg Slot har desuden en storslået historisk park med springvand, spejldam og sandstensfigurer. Unikke omgivelser til vores Come2Live Slotskoncerter.

Læs mere om Ledreborg Slot her.

Billed af Ledreborg Slot samt historisk slotspark og statue

Program:

JACOB DINESEN

MADS LANGER

BARBARA MOLEKO

FOLKE KLUBBEN

MATHILDE FALCH

Come2Live kommer forbi:

GRAM SLOT
10 JUNI

LUNDSGAARD GODS
18 JUNI

FRIJSENBORG SLOT
24 JUNI

LEDREBORG SLOT
13 AUGUST

GAARDBOGAARD GODS
27 AUGUST

For mere info kontakt os her

FØLG OS