18. JUNI

LUNDSGAARD GODS

Lørdag den 18. juni kl. 14.30-23.30

Lundsgårdsvej 6, 5300 Kerteminde

275-1475 DKK

Come2Live kommer til Lundsgaard Gods i 2022

Glæd dig til dans og fællessang, når Come2Live Slotskoncert atter drager på musikalske eventyr i nogle af de smukkeste haver, der findes i Danmark. Her kan du under åben himmel opleve det fedeste musikprogram, den lækreste mad og den dejligste stemning, når Come2Live Slotskoncert rykker ind i slotshaven. Se programmet herunder. Gå ikke glip af en fantastisk dag på Lundsgaard Gods.

En lille historie om Lundsgaard Gods

Rokokoslottet Lundsgaard Gods’ historie kan spores helt tilbage til den mørke middelalder, men opstod først som egentlig herregårrd i 1484. I 1763 brændte godset ned til grunden, men blev genskabt under arkitekt Georg Dietrich Tschiersckes kyndige vejledning.

Med 360 hektar økologisk landbrug og 250 hektar bæredygtig skov stammer Lundgaard Gods’ indtægter fra land- og skovbrug. For at skabe liv på godset avlsgården blevet omdannet til en café, et lille badehotel med mødefaciliteter og ikke mindst kulturhuset Anexet, der huser et væld af koncerter og kulturarrangementer.

Godset ligger smukt placeret ved storebæltskysten få km syd for den fynske by Kerteminde med bugt mod nord og skov mod syd. Vi kunne derfor ikke ønske os et smukkere venue til Come2Live Slotskoncerten.

Læs mere om Lundsgaard Gods her.

Lundsgaard Gods

Program:

JACOB DINESEN

MADS LANGER

BARBARA MOLEKO

FOLKE KLUBBEN

MATHILDE FALCH

Come2Live kommer forbi:

GRAM SLOT
10 JUNI

LUNDSGAARD GODS
18 JUNI

FRIJSENBORG SLOT
24 JUNI

LEDREBORG SLOT
13 AUGUST

GAARDBOGAARD GODS
27 AUGUST

For mere info kontakt os her

FØLG OS