MADS LANGER

OM MADS LANGER

Mads Langer er en multi-platin og multi-prisvindende kunstner, der i mange år har prydet både den danske og den internationale musikscene.

Mads Langer er vokset op i det midtjyske i en lille by udenfor Skive. Her var hans liv allerede fra barndommen præget af musik, da han begyndte at spille klaver som kun treårig og skrev sine første sange, da han var otte.

Han er kendt for sine varme tilstedeværelse og sjælfulde følsomhed og ikke mindst sin villighed til at åbne op om det, der er svært.

Mads Langer’s debutalbum ‘Attention Please’ fra 2006 havde i første omgang ikke den store succes i Danmark. Men efter at have turneret Europa tyndt i nogle år, vendte han tilbage til hjemlandet med ny musik, og monsterhittetfra 2009, ‘Fact-Fiction’, vandt platin og illusterede for alvor Mads Langers stortalent.

I dag er Mads Langer en anerkendt og eftertragtet kunstner, og hans nyeste album, ‘Where Oceans Meet’, er da også lavet i samarbejde med efterspurgte producere og sangskrivere fra blandt andet L.A., London og Berlin

GRAM SLOT
10 JUNI

LUNDSGAARD GODS
18 JUNI

FRIJSENBORG SLOT
24 JUNI

LEDREBORG SLOT
13 AUGUST

GAARDBOGAARD GODS
27 AUGUST

For mere info kontakt os her

FØLG OS