MATHILDE FALCH

OM MATHILDE FALCH

Mathilde Falch pladedebuterede i januar 2009 med singlen “Måske om 5 år”, men inden da havde hun allerede optrådt på de mindre klubscener i Danmark. Senere samme år stiftede hun sit eget pladeselskab, Just For The Record. Navnet blev valgt efter en Facebookafstemning, hvor fans kom med forslag til navnet, og Just For The Record, foreslået af komikeren Lars Hjortshøj, vandt stort.

I Mathildes barndomshjem i Søborg og senere Sydsjælland har der altid været gang i musik og sangskrivning. Mathilde har nemlig ikke de musikalske evner fra fremmede. Hendes far er skuespiller og sanger Michael Falch fra bandet Malurt. Selvom Mathilde begyndte at skrive sine egne sange fra en tidlig alder, var det først da hun tog på efterskole, at hun fik mod på at synge dem selv.

Mathilde Falch deltog i 2021 i Toppen af Poppen, hvor blev drillet med, at hun ville kunne nå ud til flere, hvis hun bare skruede op for hitpotentialet i sine sange. Som modsvar genudsendte hun efter programmet sit seneste album “Solen Brænder” med en ny popversion af nummeret “Planken Ud”.

Vi glæder os til at opleve Mathilde live, hvor hun er kendt for sin vilde energi, humor, nærvær og sine signaturbevægelser, når hun hopper rundt med sit band som den ægte rock’n roller, hun er.

Come2Live kommer forbi:

GRAM SLOT
10 JUNI

LUNDSGAARD GODS
18 JUNI

FRIJSENBORG SLOT
24 JUNI

LEDREBORG SLOT
13 AUGUST

GAARDBOGAARD GODS
27 AUGUST

For mere info kontakt os her

FØLG OS