Om Come2Live

Come2Live er en ny festival, der har kærligheden til musik, god mad og fællesskab i højsædet.

Vi bestræber os på at levere en uforglemmelig god oplevelse til alle festivalgæsterne ved at fokusere på høj kvalitet og sammenhold.

Vi går op i lokalforankring og lytter altid til vores lokale samarbejdspartnere, når vi skal finde på nye spændende tiltag.

Musik-navnene, der optræder til Come2Live Festivalen, er bands og solister, og det er både helt nye navne samt dem vi kender allerbedst. Vores mål er at sikre alle en festlig aften, hvor vi både har været et smut på memory lane samt opdaget nyt og spændende musik.

Festivalen vil udvikle sig og udvide over de næste år, og vi håber I vil være med!

Om Come2Live

Come2Live er en række slotskoncerter, der har kærligheden til musik, god mad og fællesskab i højsædet.

Vi bestræber os på at levere en uforglemmelig god oplevelse til alle koncertgæsterne ved at fokusere på høj kvalitet og sammenhold.

Vi går op i lokalforankring og lytter altid til vores lokale samarbejdspartnere, når vi skal finde på nye spændende tiltag.

Musik-navnene, der optræder til Come2Live Slotskoncerterne, er bands og solister, og det er både helt nye navne samt dem, vi kender allerbedst. Vores mål er at sikre alle en festlig aften, hvor vi både har været et smut på memory lane samt opdaget nyt og spændende musik.

Come2Live Slotskoncert vil udvikle sig og udvide over de næste år, og vi håber I vil være med!